Viinipullo on arvostettu yrityslahja

Mietitkö miten muistaa yrityksesi henkilökuntaa tai asiakkaita? Tutustu tyylikkäisiin viinilahjasuosituksiimme eri hintaluokissa ja viinityyleissä ja lue miten tilaat viinit näppärästi Alkon yritysmyynnin kautta.

viinipulloja

Tyylikäs ja laadukas viinipullo on monipuolinen valinta lahjaksi, koska lahjan saajalle se toimii sekä sellaisenaan tai ruoan kumppanina nautittuna.

Laadukas kuohuviini on luonteva valinta kiitokseksi kuluneesta vuodesta, punaviini tai viinipohjainen glögi sopii erityisesti joululahjaksi ja laadukas valkoviini tai trendikäs rosee ovat loistavia kumppaneita vaikkapa jouluisille kalaruoille.

Tutustu alempaa takuuvarmoihin yrityslahjasuosituksiimme eri hintaluokissa unohtamatta luomuviinejä. Jos et löydä mieleistäsi vaihtoehtoa, otathan yhteyttä viinimaa@altia.fi ja autamme Sinua mielellään.

Tyylikäs ja pitkään kupliva kuohuviini on valmistettu klassisella pullokäymismenetelmällä

Anna de Codorniu Brut Organic - tyylikäs luomucava Espanjasta

Espanjan suosituin cava ja Vuoden Viinit -kisan hopeamitalisti 2019 on erittäin elegantti ja kuiva luomukuohuviini. Se on saatavilla loppuvuoden 2020 tyylikkäässä valkoisessa neopreemisessa pullokuoressa, joka pitää viinin viileänä pidempään.

Pongracz Rosé Brut - elegantti roseekuohuviini

Pehmeäkuplainen roseekuohuviini maistuu paahteiselta ja raikkaan sitruksiselta ja siinä on paljon erilaisia aromeita kuten marjaisuutta. Roseekuohuviini on erittäin hyvä ruokaviini esimerkiksi vaalean lihan kanssa.

Bollinger Special Cuvée - James Bondin samppanja

Champagne Bollinger on valittu maailman arvostetuimmaksi samppanjabrändiksi jo kolme kertaa maailmankuulun Drinks Internationalin ’The Most Admired Champagne Brands’ -listalla. Erittäin kuiva ja ryhdikkään paahteinen non-vintage samppanja edustaa Bollingerin tyyliä parhaimmillaan. Viinilehti on antanut Special Cuvéelle täydet 5/5 tähteä.

Bond nautti Bollingeria myös No Time to Die -elokuvassa.

Punaviini sopii erityisesti joululahjaksi

Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet - yhdeltä maailman ikonisimmalta viinitalolta

Arvostettu viinialan julkaisu Drinks International valitsi vuonna 2019 toistamiseen australialaisen laatuviinitalo Penfoldsin maailman ihaillummaksi viinibrändiksi. Tässä mehevän täyteläisessä ja runsaassa punaviinissä aistii hillomaisia marjoja ja aavistuksen mausteisuutta. Klassiseen australialaistyyliin viini on valmistettu Shiraz ja Cabernet Sauvignon -rypälelajikkeista.

Tarapaca Gran Reserva Organic Red Blend - mehevä luomuviini Chilestä

Täyteläisen muhkea ja runsaan marjaisa chileläinen luomupunaviini on mukavan notkeatanniininen ja pakattu valmiiksi lahjalaatikkoon. Viini sopii niin riistalle kuin voimakkaammille riistalinnuille. Nauti vaikkapa peuranpaistin tai sorsanrinnan kanssa.

Ogier Châteauneuf-du-Pape Bois de Pied Redal Organic - tyylikäs luomuviinivalinta Rhônesta

Tyylikäs Ranskan Rhônen laatuviinialueelta tuleva luomuviini on täyteläinen ja hienostunut, jossa aistii punaherukkaa, vadelmaa sekä kevyttä yrttisyyttä. Siinä on voimakas rakenne, mutta lempeät tanniiinit sekä pitkä jälkimaku. Nautitaan liharuokien, riistalintujen ja juustojen kanssa.

Laadukas valkoviini tai trendikäs rosee ovat loistoviinejä joulupöytään

Laroche Chardonnay L – monikäyttöinen viini täyteläisille kalaruoille

Hedelmäisen ja raikkaan tuoksuisessa kuivassa valkoviinissä on hyvälle kalaviinille ominaisia makuja, kuten hapokkuutta, sitruksisuutta ja mineraalisuutta. Monikäyttöinen viini klassiselta ranskalaiselta Laroche-viinitalolta.

Leyda Single Vineyard Garuma Sauvignon Blanc - palkittu raikas valkoviini Chilestä

Kultamitalilla Vuoden Viinit 2020 -kilpailussa palkittu valkoviini on Chilen Leydan laakson ominaispiirteitä erinomaisesti edustava, raikas ja mineraalinen Sauvignon Blanc -rypäleestä valmistettu viini.

Viinilehden arvio: Enemmän kuin hintansa arvoinen. 4/5 tähteä.

Trimbach Riesling Réserve – ylellinen valkoviini Ranskan Alsacesta

Riesling-valkoviinien klassikkoja ovat Ranskassa Alsacen viinialueella valmistetut hunajaiset ja hennon petroliset huippuviinit, jotka ovat tyylikkäitä ruokaviinejä. Tämä viini loistaakin jouluaaton kalapöydässä. 

Kuiva, erittäin tyylikäs ja runsaan hedelmäinen klassinen alsacelainen jättää mineraalisen jälkimaun.

LYV Rosé - raikas rosee kauniissa pullossa

Viini on mukavan marjaisa, kevyt ja kuiva. Nauti tasapainoisen sitruksinen ja kuiva rosee hyvin viilennettynä (8 °C) joko sellaisenaan tai alkupalojen ja salaattien kanssa.

Pullossa on uudelleensuljettava lasikorkki, joten kaunista pulloa voi uudelleenkäyttää vaikkapa vesi- tai mehupullona.