Kesän herkulliset viiniparit Australiasta

Millainen valko & punaviini kesän ruoille? Kurkkaa kolme viiniparisuositustamme ruokavinkkeineen.

viinejä pöydällä

Lindeman's Chardonnay & Shiraz – kesäisen varma valinta

Tämä hedelmäinen viinipari tuo Australian auringon ruokapöytääsi!

Nauti pirteän hedelmäinen Lindeman's Chardonnay -valkoviini salaattien ja kalaruokien kanssa. Kokeile vaikkapa hedelmäistä fetasalaattia tai paistettuja lohimedaljonkeja.

Mehevän täyteläinen Lindeman's Shiraz -punaviini sopii pienen keskitanniinisuutensa ja mausteisuutensa ansiosta monipuolisesti erilaisille liharuoille ja grillatuille raakamakkaroille. Toimii myös sellaisenaan.

Vinkki! Kesäkuumalla kannattaa punaviinikin laittaa noin puoleksi tunniksi jääkaappiin, jolloin se ei ole liian lämmintä lasissa.

19 Crimes Chardonnay & Red Blend – rikollisen hyvää

Tämä rouhea viinipari on maultaan mehevä ja helposti nautittava.

Puolikuiva, runsas, paahtainen ja kypsän hedelmäinen Chardonnay-valkoviini toimii sellaisenaan sekä mausteisten kanavartaiden tai muiden mausteisempien ruokien kanssa jäännössokerinsa ansiosta.

Mehevän täyteläinen Red Blend on kesän rouhein burger-viini, mutta toimii hyvin myös grillivartaiden ja muiden liharuokien kanssa. Katso 3 grilliohjetta 19 Crimes -viineille.

Jokaiseen pullonkorkkiin on painettu yksi 19 rikoksesta, joiden perusteella Englanti karkotti rikollisia 1800-luvulla Australiaan.

Suosittu 19 Crimes -viinisarja perustuu tositarinaan nyky-Australian historiasta. Englantilaisia ja irlantilaisia karkotettiin 1700-1800 -luvuilla kaikkiaan 19 eri rikoksen perusteella Australiaan. 19 Crimes -viini kunnioittaa heidän usein traagistakin elämäntarinaa.

Penfolds Koonunga Hill Chardonnay & Shiraz Cabernet – tyylikkäät klassikot

Nämä klassikkoviinit edustavat maailman arvostetuimpiin viinitaloihin kuuluvan australialaisen Penfoldsin näkemystä maansa suosituista rypälelajikkeista, valkoisesta Chardonnay'sta ja punaisen Shiraz'n ja Cabernet Sauvignonin sekoituksesta.

Nauti täyteläinen Penfolds Koonunga Hill Shiraz Cabernet hyvän pihvin kanssa ja vivahteikas, kuiva Chardonnay grillatun lohen parina.