Vegan
ROTI G 0,5 %

ROTI G 0,5 %


16,49 €

Löydä Alkosta

Saammeko esitellä: jotain Rotia ja vahvaa hauskanpidon makua - ROTI G 0,5 % on katajanmarjoilla maustettu juoma alkoholittomiin drinkkeihin. Tonic-vedellä pidennettynä ROTIsta valmistuu raikas, kupliva alkoholiton GT: suositeltu sekoitussuhde on 1 osaa Rotia ja 2 osaa tonicia. Aidoilla katajanmarjatisleillä Rajamäellä käsityönä valmistettu juoma tarjoaa tunnelman kohotusta ilman alkoholia. ROTI on pullollinen ehtaa G:tä - lisätä tarvitsee vain T - ja jäitä. Saatavilla hyvin varustelluista Keskon ja SOK:n ruokakaupoista sekä Alkon tilausvalikoimasta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Tuoksu

Miellyttävä ja tasapainoinen aromi, jossa voi havaita katajanmarjaa, korianteria, sitrusta, aavistuksen fenkolia sekä hentoa kukkaisuutta.

Maku

Kuivahkossa, mutta raikkaassa maussa on runsaasti katajanmarjaa ja sitrusta sekä kevyesti lämmittävä suutuntuma. Jälkimakua hallitsee sitrusten raikkaus ja viipyilevä pippurinen lämpö.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tonic-vedellä pidennettynä ROTIsta valmistuu raikas, kupliva alkoholiton GT, joka nostattaa tunnelmaa ja sulautuu joukkoon: suositeltu sekoitussuhde on 1 osaa Rotia ja 2 osaa tonicia.

Valmistus

Hyödynsimme vahvuuttamme eli pitkän linjan tislaustaitoa. ROTI tehdään käsityönä aivan kuten muutkin väkevät – mutta muista poiketen siinä vahvaa on ainoastaan maku. Tämä aidoilla katajanmarjatisleillä tehty juoma tarjoaa tunnelman kohotusta ilman alkoholia.

Tarina

Vaikka maailma muuttuu ja elämänvalintamme vaihtelevat, tarve pitää hauskaa ja kokea elämyksiä tuskin koskaan katoaa. Oikea juhlafiilis syntyy usein hyväksi todetuista asioista, kuten lasillisesta hauskanpidon makua. Me Rajamäen Tislaamolla olemme sitä mieltä, ettei kenenkään pitäisi joutua tyytymään laimeuteen. Siksi päätimme ravisuttaa cocktail-markkinoita oikein kunnolla ja tuoda jotain rotia ja vahvaa makua tähän vallitsevaan tilanteeseen.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0,5 %

Alkon tuotenumero

953694

Tilavuus

0,5 l

Tuotemerkki

Roti

Suljenta

Luonnonkorkki

Sokeripitoisuus

20 g/litra

Tuotenumero

1027953


Katso ohjeita