Vegan
Koskenkorva Vichy Sitruuna Lime 4,5 % 33 cl

Koskenkorva Vichy Sitruuna Lime 4,5 % 33 cl


Koskenkorva Vichy Sitruuna-Lime on raikas ja luonnollinen matala-alkoholinen hard seltzer, jossa yhdistyvät raikas hiilihapotettu vesi, luontaiset hedelmämaut ja aito Koskenkorva. Löydät sen useista SOK:n ja Keskon ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Maku

Raikkaan sitruksinen

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Koskenkorva Vichy sopii sellaisenaan nautittavaksi ja maistuu parhaimmillaan hyvin viilennettynä.

Valmistus

Koskenkorva Vichy on raikas ja luonnollinen RTD-alkoholijuoma. Siinä yhdistyy luonnolliset maut ja ainesosat. Se ei sisällä lainkaan sokeria, ja on siksi vähäkalorinen juoma, energiaa vain 30kcal/100ml. Koskenkorvan Vichyt ovat olleet hard seltzer -kategorian uranuurtajia, sillä ne olivat olemassa markkinoilla ennen koko kategorian syntyä!

Tarina

Koskenkorvan Vichyt ovat olleet hard seltzer -kategorian uranuurtajia, sillä ne olivat olemassa markkinoilla ennen koko kategorian syntyä! Koskenkorva on suomalaiselle tuttu brändi ja merkittävä osa suomalaista historiaa jo vuodesta 1953 – siis jo 70 vuoden ajan. Koskenkorvan kylässä paikalliset viljelijät ovat tuottaneet sukupolvesta toiseen paikallista ohraa jo vuosikymmenten ajan. Tästä ohrasta tuotetaan korkealaatuiset kotimaiset Koskenkorva-tuotteet.

Tuoteryhmä

Juomasekoitukset

Alkoholipitoisuus

4,5 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Koskenkorva

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

0 g/litra

Tuotenumero

1032825