Philipponnat Grand Blanc Champagne Extra-Brut

Philipponnat Grand Blanc Champagne Extra-Brut


Vivahteikas & Ryhdikäs

Label: Rasvainen kalaLabel: SeurustelujuomaLabel: AperitiiviLabel: Äyriäiset

99,99 €

Löydä Alkosta

Champagnen alueen parhailta kalkkipohjaisilta viinitarhoilta valmistettu äärimmäisen elegantti ja laadukas Gran Blanc Chardonnay. Ainutlaatuinen tuote Pinot Noir-lajikkeesta tunnetulta samppanjatalolta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väri on vaalean kultainen hienovaraisilla kuplilla.

Tuoksu

Tuoksu on ekspressiivinen, hienostunut, siitä voi aistia trooppista hedelmäisyyttä, valkoisia hedelmiä, aprikoosia ja keltaista luumua. Ilmaantumisen myötä hunajaisuus ja valkoiset kukat ilmenevät.

Maku

Maku on kuiva, tasapainoinen ja herkkä, siinä on hieman kermainen tekstuuri ja se toistaa tuoksun aromeita. Pitkä elegantti jälkimaku, jossa miellyttävää mineraalisuutta ja hentoa mausteisuutta.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Ideaali aperitiivina ja juhlamaljana. Ruokapöytään erityisesti äyriäisille, ravuille, hummerille ja vaaleille kaloille. Tarjoile 6 -8°C aperitiivina tai 9-11°C aterian kumppanina.

Valmistus

Pinot Noirin ollessa Philipponnat'n päärypäle, tämä pelkästään Chardonnaysta tehty samppanja eroaa talon tyypillisestä tyylistä ollakseen raikas ja trooppinen, hieman kevyempi.

Tarina

Yksinomaan Chardonnay-rypäleistä sekoitettu Grand Blanc on merkittävä poikkeus Philipponnatin viinivalikoimassa. Talon, jonka tunnusmerkkinä on Pinot Noir -rypäle. Tämä on ainutlaatuinen tilaisuus löytää toinen puoli Philipponatin tyylistä erittäin kuivan blanc de blancsin muodossa.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12,5 %

Alkon tuotenumero

928103

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Philipponnat

Suljenta

Luonnonkorkki

Pakkaustyyppi

Pullo

Alue

France - Champagne - Champagne

Sokeripitoisuus

5 g/litra

Rypäleet

Chardonnay

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1029052