Jack Daniel's Tennessee Apple

Jack Daniel's Tennessee Apple


39,49 €

Löydä Alkosta

Herkullinen ja raikas omenaviskilikööri Jack Daniel'sin tyyliin.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Kullanruskea

Tuoksu

Viheromenainen & viskinen

Maku

Viheromenainen, vaniljainen, viskimäinen, hennon kanelinen.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sellaisenaan pakastinkylmänä tai jääpalojen kanssa. Sopii myös erinomaisesti sekä kylmiin ja kuumiin juomasekoituksiin. Kokeile tonicin, sitruunalimonadin, ginger beerin, karpalomehun, omenamehun tai glögin kanssa.

Valmistus

Jack Daniel’s viskin erikoisuutena ja maun pehmeyden lähteenä on sen puuhiilisuodatus, jonka vuoksi sitä tulee kutsua Tennessee-viskiksi. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey suodatetaan tippa tipalta 3 metriä korkean sokerivaahtera-puuhiilikerroksen läpi ennen kuin se säilötään uusiin, itse käsin tehtyihin, sisäpuolelta hiiltyneisiin ja amerikkalaisesta valkotammesta valmistettuihin tynnyreihin kypsymistä varten. Jack Daniel’s Tennessee Apple on valmistettu yhdistämällä Jack Daniel’s Tennessee-viskiä sekä omenalikööriä tarjoten raikkaan, herkullisen pehmeän ja ainutlaatuisen Jackille ominaisen makukokonaisuuden.

Tarina

Yhdysvaltojen Lynchburgissa Tennesseen osavaltiossa päämajaansa pitävä Jack Daniel's on yksi viskimaailman ikoneista. Sen legenda alkoi vuonna 1866, jolloin Jasper ”Jack” Newton osti vasta 13-vuoden ikäisenä Tennesseessä sijaitsevan tislaamon.

Tuoteryhmä

Liköörit

Alkoholipitoisuus

35 %

Alkon tuotenumero

155927

Tilavuus

0,7 l

Tuotemerkki

Brown-Forman

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

100 g/litra

Tuotenumero

1029836