Jack Daniel's Tennessee Rye

Jack Daniel's Tennessee Rye


39,98 €

Löydä Alkosta

Jack Daniel's Rye on vahva ja tasapainoinen pehmeä ruisviski, jossa on mausteinen ja monipuolinen makuprofiili. Viski valmistetaan klassiseen Jack Daniel's -tyyliin Lynchburgin kylässä Tennesseessä.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Meripihkanruskea

Tuoksu

Makean pehmeä hedelmäinen aromi sekä vivahde rukiista mausteisuutta ja tammisuutta.

Maku

Rikas ja tasapainoinen makuprofiili, josta nousee esiin karamelli sekä kuivamausteet.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Parhaimmillaan sellaisenaan, jäillä tai klassisessa ruisviski-cocktailissa kuten Old Fashionedissa.

Valmistus

Ruisviski on tehty aitoon Jack Daniel's -tyyliin. Viski on valmistettu rukiista, luonnollisesta lähdevedestä ja se on käynyt läpi Jack Daniel's viskin ikonisen puuhiilisuodatuksen. Jack Daniel’s viskin erikoisuutena ja maun pehmeyden lähteenä on sen puuhiilisuodatus, jonka vuoksi sitä tulee kutsua Tennessee-viskiksi. Jack Daniel’s Tennessee Whiskey suodatetaan tippa tipalta 3 metriä korkean sokerivaahtera-puuhiilikerroksen läpi ennen kuin se säilötään uusiin, itse käsin tehtyihin, sisäpuolelta hiiltyneisiin ja amerikkalaisesta valkotammesta valmistettuihin tynnyreihin kypsymistä varten.

Tarina

Mestaritislaaja Jeff Arnett ja Jack Daniel's viskin viskintekijät ovat luoneet uniikin ruisviskin, joka on mausteisen monipuolinen ja pehmeä. Se on yksi Jack Daniel's -viskin uusista resepteistä reiluun 150 vuoteen, mutta täysin selvästi Jack Daniel's Tennessee -ruisviski.

Tuoteryhmä

Viskit

Alkoholipitoisuus

45 %

Alkon tuotenumero

196887

Tilavuus

0,7 l

Tuotemerkki

Brown-Forman

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Tuotenumero

1025647