Miniquichet parsasta

Herkullinen pikkusyötävä ihastuttaa ulkoasullaan ja maullaan. Nauti Suomen suosituimman ranskalaisen kuohuviinin kera.
Miniquichet parsasta ja kuohuviinisuositus
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
8+ HLÖ
15-30 MIN
16 quichea
1 dl kermaa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
3/4 dl gryere- tai mustaleimaemmentalraastetta
16 miniparsan nuppua ja 8 miniparsan varret
oliiviöljyä
Valmistusohjeet:
1 Vatkaa kulhossa kevyesti munien rakenne rikki. Lisää suola, pari rouhausta mustapippuria, kerma sekä juustoraaste.
2 Pilko parsa pieniksi paloiksi ja freesaa paloja hetki paistinpannulla oliiviöljyssä. Säästä nuput ja sekoita muut palat kanamunaseoksen joukkoon.
3 Voitele minimuffinssivuoka ja annostele quicheseos vuokiin. Laita jokaisen quichen pinnalle yksi parsan nuppu koristeeksi.
4 Paista quicheja 180 asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan kunnes ne ovat kauniin kohonneita. Anna quichejen jäähtyä ennen irrottamista.
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi
Valmistusohjeet:
1 Vatkaa kulhossa kevyesti munien rakenne rikki. Lisää suola, pari rouhausta mustapippuria, kerma sekä juustoraaste.
2 Pilko parsa pieniksi paloiksi ja freesaa paloja hetki paistinpannulla oliiviöljyssä. Säästä nuput ja sekoita muut palat kanamunaseoksen joukkoon.
3 Voitele minimuffinssivuoka ja annostele quicheseos vuokiin. Laita jokaisen quichen pinnalle yksi parsan nuppu koristeeksi.
4 Paista quicheja 180 asteisessa uunissa n. 10 minuutin ajan kunnes ne ovat kauniin kohonneita. Anna quichejen jäähtyä ennen irrottamista.
Resepti

Ruokatoimittaja Mari Moilanen

www.jotainmaukasta.fi
16 quichea
1 dl kermaa
2 kananmunaa
1/2 tl suolaa
mustapippuria
3/4 dl gryere- tai mustaleimaemmentalraastetta
16 miniparsan nuppua ja 8 miniparsan varret
oliiviöljyä