Nähdään ruokamessuilla Helsingin Messukeskuksessa 11.–13.4.2025

Tervetuloa viihtymään mm. kuplien pariin Bubble Gardeniin, jossa on tarjolla kuohuviinejä eri puolilta maailmaa.

Zonin_Prosecco_kuohuviinia_kaadetaan_lasiin

Ruoka 2025 on ruoka- ja juoma-alan suurtapahtuma, joka esittelee monipuolisesti ruoka- ja juomakulttuuria niin kotona, ulkona kuin matkoillakin. Ruokamessut houkuttelee paikalle ruuasta, juomasta, viinistä ja keittiötuotteista kiinnostuneita kävijöitä ja se tarjoilee mahdollisuuksia kokeilla, oppia, maistaa ja löytää ratkaisuja arkeen ja juhlaan.

Ruokamessuilla pääset eri ravintoloiden ruoka-annosten lisäksi maistamaan juhlajuomia laseittain. Tule viihtymään kuplien pariin Bubble Gardeniin, jossa on tarjolla kuohuviinejä eri puolilta Eurooppaa ja muuta viinimaailmaa.

Maista esimerkiksi runsaan hedelmäistä Zonin Proseccoa Italiasta, espanjalaisia Codorniu-viinitalon cavoja tai elegantteja englantilaisia Langham-kuohuviinejä. Bubble Gardenista löydät myös Viinilehden Vuoden 2024 samppanjakisan hopeamitalistin Devaux Blanc de Noir -samppanjan sekä Viinilehden Vuoden 2024 kuohuviinikisan hopeamitalistin Pongracz Rosé -roseekuohuviinin.

Maista ja Nauti -aluelta löydät esimerkiksi pääsiäispöytään sopivia punaviinejä kuten chileläisen Vina Tarapacá Gran Reserva Cabernet Sauvignonin ja Leyda Las Brisas Pinot Noirin. Maista myös Viinilehden Löytö-viini kevääseen, Leyda Reserva Sauvignon Blanc. Leyda-viinitalon viinit ovat arvostetun viinintekijä Viviana Navarreten käsialaa.

Ruokamessut tarjoaa myös mahdollisuuden osallistua viinitasting-elämyksiin, joista löytyy vaihtoehtoja niin aloitteleville viininystäville ja kokeneille harrastajille. Tervetuloa esimerkiksi maistelemaan perjantaina 11.4. klo 13 pääsiäisen ruuille sopivia herkullisia punaviinejä. Tastingissä käydään läpi perusperiaatteita ruuan ja viinin yhdistämistä ja pureudutaan siihen minkä tyyliset viinit sopivat parhaiten pääsiäispöytään. Lue lisää ja varaa paikkasi >>

Ruokamessut järjestetään samaan aikaan Lapsimessujen ja Lemmikkimessujen (la – su) kanssa. Samana päivänä järjestettäviin tapahtumiin pääsee samalla lipulla.

Ruoka 2025 -tapahtuma Helsingin Messukeskus pe-la 11.-12.4. klo 10-19 su 13.4. klo 10-17 Lue lisää Ruokamessujen sivuilta

17.03.2025
Champagne_Devaux_Blanc_de_Noirs_pöydällä

Champagne Devaux


Samppanjatalo Devaux on Côte des Barin samppanja-alueen helmi, jonka juuret ulottuvat aina vuoteen 1846. Viinintekijä Michel Parisot kertoo, mikä tekee Côte des Bar-alueen samppanjasta ainutlaatuisen.

Tutustu brändiin »