Ballet - suomalaisten suosikkikuohuva

Ballet on suomalaisen kuohuviinitaivaan kiintotähti, jonka suosio jatkuu vuosikymmenestä toiseen. Nyt ranskalainen kuohuviini on uudistettu täysin vastaamaan tämän päivän makutottumuksia.<br>

Altian tuottamat ranskalaiset Ballet-kuohuviinit ovat kuuluneet jo neljännesvuosisadan ajan suomalaisten juhlahetkiin. Nyt suositut juhlakuohuvat ovat uudistuneet sekä sisällöltään että ulkoasultaan. Koska kuluttajien makutottumukset muuttuvat ajan myötä, Balletin makumaailma haluttiin uudistaa kokonaan. Nyt kuplajuoman maku on entistä hienostuneempi ja raikkaampi.

Kuivan Ballet Brut Carte Noirin hienostuneet kuplat tekevät uudistuneesta kuohuviinistä tasapainoisen ja ryhdikkään kokonaisuuden. Puolikuiva Ballet Demi-Sec Carte Noir taas on entistä raikkaampi ja hedelmäisempi. Balletin kuohuviinit sopivat nautittavaksi keveiden kesäruokien kanssa tai sellaisenaan.

Kuohuviini ja ruoka

Kuohuviini ja ruoka


Kuohuviinipulloa ei enää avata vain uuden vuoden tai vapun kunniaksi, vaan lasillisella kuplivaa voi piristää arkipäivää tai viikonlopun alkua. Poimi vinkit kuohuviinin ja ruoan yhdistämiseen.

Lue lisää »