Blossa Marrakech Mojito

Tämän syksyn raikkain drinkki on Blossa-vuosikertaglögistä valmistettu Mojito. Blossa 20 Myntathé sopii erinomaisesti Mojito-drinkin valmistukseen, sillä glögi kätkee tänä vuonna sisälleen minttua ja marokkolaista vihreää teetä.
Blossa Marrakech Mojito
1 HLÖ
0-15 MIN
AINESOSAT
4 cl Blossa 20 Myntathé
10 mintunlehteä
1 lime
1 tl sokeria
jäitä tai jäämurskaa
kivennäisvettä esim SanPellegrino
Valmistusohjeet:
1 Laita korkeaan lasiin noin 10 mintunlehteä. Vinkki! Läpsäytä lehtiä kämmenien välissä, jolloin mintun aromit irtoavat paremmin.
2 Purista lasiin puolikkaan tai kokonaisen limen mehu.
3 Kaada joukkoon loraus (n 4 cl) Blossa 20 Myntathé -glögiä sekä 1 tl sokeria.
4 Sekoita baarinuijalla tai pitkillä lusikalla niin että sokeri liukenee.
5 Laita lasi täyteen jäitä ja kaada joukkoon vähän kivennäisvettä.
6 Sekoita vielä varovasti ja koristele mintunlehdillä.

Katso Altian baarimestari Mikael Karttusen ohjeet Blossa 20 Signature cocktailiin.

Valmistusohjeet:
1 Laita korkeaan lasiin noin 10 mintunlehteä. Vinkki! Läpsäytä lehtiä kämmenien välissä, jolloin mintun aromit irtoavat paremmin.
2 Purista lasiin puolikkaan tai kokonaisen limen mehu.
3 Kaada joukkoon loraus (n 4 cl) Blossa 20 Myntathé -glögiä sekä 1 tl sokeria.
4 Sekoita baarinuijalla tai pitkillä lusikalla niin että sokeri liukenee.
5 Laita lasi täyteen jäitä ja kaada joukkoon vähän kivennäisvettä.
6 Sekoita vielä varovasti ja koristele mintunlehdillä.

Katso Altian baarimestari Mikael Karttusen ohjeet Blossa 20 Signature cocktailiin.

AINESOSAT
4 cl Blossa 20 Myntathé
10 mintunlehteä
1 lime
1 tl sokeria
jäitä tai jäämurskaa
kivennäisvettä esim SanPellegrino
Lisää muistilistaan