Forest Punch

Tässä cocktailissa yhdistyvät valkoviinin raikkaus ja Chambord -liköörin täyteläinen marjaisuus.
1 HLÖ
0-15 MIN
2 cl Chambord-likööriä
4 cl Valio Gefilus mustikka -vadelmakeittoa
6 cl Tarapacá Santa Cecilia Sauvignon Blanc -valkoviiniä
yhden limelohkon mehu
KORISTEEKSI
karhunvatukoita tai vadelmia
1 Laita valkoviinilasi täyteen jääpaloja.
2 Kaada kaikki ainekset lasiin jääpalojen päälle. Lisää sekaan myös yhden limelohkon mehu ja sekoita hyvin keskenään.
3 Koristele lasi mielesi mukaisesti marjoilla.
1 Laita valkoviinilasi täyteen jääpaloja.
2 Kaada kaikki ainekset lasiin jääpalojen päälle. Lisää sekaan myös yhden limelohkon mehu ja sekoita hyvin keskenään.
3 Koristele lasi mielesi mukaisesti marjoilla.
2 cl Chambord-likööriä
4 cl Valio Gefilus mustikka -vadelmakeittoa
6 cl Tarapacá Santa Cecilia Sauvignon Blanc -valkoviiniä
yhden limelohkon mehu
KORISTEEKSI
karhunvatukoita tai vadelmia
Lisää muistilistaan