S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest 33 cl

S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest 33 cl


Saammeko esitellä: täysin sokeriton, maustettu ja hiilihapotettu kivennäisvesi premium-vesien globaalilta ykköseltä S.Pellegrinolta - S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest! Valmistettu Italian Alpeilta maanalaisesta lähteestä saadusta kivennäisvedestä, johon on lisätty sitruunaa, sitruunan kuorta ja hiilihapot. Vain luonnolliset ainesosat, ei keinotekoisia makeutusaineita ja 0 kaloria! Saatavilla hyvin varustelluista K-ruokakaupoista.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väritön

Tuoksu

Intensiiviset sitrushedelmien aromit.

Maku

Raikas sitruksinen maku, jossa hienostuneet mutta kestävät kuplat.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Sopii erinomaisesti kevyiden ruokien kanssa kuten kalan tai kanan kera, äyriäisten tai muiden merenelävien kanssa nautittuna, salaatin tai hedelmien kumppaniksi.

Tarina

Hallittuaan globaaleja premium-vesien markkinoita yli 120 vuoden ajan, S.Pellegrino on valmis ilahduttamaan Sinua jännittävällä uudella makuelämyksellä nimeltä S.Pellegrino Essenza. Aivan kuten arjen pienet nautinnot tekevät elämästä nautinnollisempaa, S.Pellegrino Essenza on raikas, uusi tapa lisätä makua päivittäisiin ruokailuhetkiisi. S. Pellegrino Essenza on S. Pellegrinon luontaista hiilihapotettua kivennäisvettä lähteestä Italian Alpeilta ja sille tunnusomaisia hellävaraisia kuplia sekoitettuna herkullisiin hedelmä- ja marjamakuihin. S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita eikä keinotekoisia makuaineita. Löydä uusi S. Pellegrino -elämys, jota on täydennetty hellävaraisesti ainutlaatuisilla mauilla ilahduttaaksesi aistejasi. Tyylikäs ja virkistävä italialainen maku, aina kevyt ja luonnollinen: S.Pellegrino Essenza.

Tuoteryhmä

Alkoholittomat

Alkoholipitoisuus

0 %

Tilavuus

0,33 l

Tuotemerkki

Nestle Waters

Suljenta

Muu suljenta

Sokeripitoisuus

0 g/litra

Tuotenumero

1034402