Vegan
Roger Goulart Coral Rosé Cava Brut

Roger Goulart Coral Rosé Cava Brut


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Miedot juustotLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

17,48 €

Löydä Alkosta

Laadukas, tyylikäs ja herkullinen rosé cava sopii hyvin aperitiiviksi ja on myös monikäyttöinen ruokakuohuviini.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalea korallinpunainen

Tuoksu

Kypsää mansikkaa, punaista omenaa ja persikkaa, hieman kehittynyt.

Maku

Erittäin kuiva, hapokas, mansikkainen, elegantti. Viinissä on lisäksi sitruksisia, hieman pähkinäisiä ja yrttisiäkin vivahteita. Eloisa hapokkuus ja sitä tukevat kuplat tuovat makuun ryhtiä.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen aperitiivi ja skoolausjuoma, kun halutaan premium-tasoista cavaa. Ruoan suhteen se toimii monenlaisten ruokien kanssa: pikkusuolaisten, juustopalojen, salaattien ja kalaruokien.

Valmistus

Pelkästään punaisista rypäleistä valmistettu kuohuviini on Goulartin pitkään kypsytettyjen cavojen sarjassa yksi nuorimmista - pullokypsytys kestää 9 kuukautta ja viini on tuottajan tuoreimpia. Se valmistetaan perinteisellä cavan tuotantomenetelmällä jossa toinen käyminen tapahtuu pullossa.

Tarina

Roger Goulart on espanjalaisen CVNE:n omistama viinitalo, joka valmistaa yksinomaan cava-kuohuviinejä. Roger Goulart tuottaa viinejä Kataloniassa DO Penedésin alueella, ja on yksi Espanjan vanhimmista cavan tuottajista. Roger Goulart on tunnettu erityisesti pitkään kypsytetyistä cavoistaan. DO Cavan säännöissä määritellään tietyt minimiajat cavan kypsyttämiseen, ja Goulartin cavat usein ylittävät nämä minimiajat, antaen viinien kypsyä talon historiallisissa kellareissa vielä useita kuukausia normaalia pidempään. Pitkä kypsytys syventää viinien makuja, tuo niihin paahteisia ja pähkinäisiä aromeja ja runsaampaa, kermaisempaa suutuntumaa.

Tuoteryhmä

Kuohuviinit & samppanjat

Alkoholipitoisuus

12 %

Alkon tuotenumero

905503

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

CVNE

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Spain - Cava - Cava

Sokeripitoisuus

6 g/litra

Rypäleet

Garnacha, Pinot Noir

Makeus

Erittäin kuiva

Tuotenumero

1028687