Luomu
VignaPura Organic Primitivo

VignaPura Organic Primitivo


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: Tapas ja AntipastiLabel: SeurustelujuomaLabel: Pataruoka

14,28 €

Löydä Alkosta

VignaPura-viinit ilmentävät luonnon omien sääntöjen huomioimista viininvalmistuksessa. Ihastu italialaiseen luomu-Primitivo-punaviiniin!

Ruoka ja kuvaus

Väri

Rubiininpunainen.

Tuoksu

Tuoksu raikas, tummien kirsikoiden ja kevyesti kanelin sävyttämä.

Maku

Täyteläinen, runsas hilloinen maku, jota ryhdittää pehmeät kehittyneet tanniinit.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Täydellinen viini liharuokien ja tuhdimpien kasvisruokien, kuten munakoisoa tai juureksia sisältävien pataruokien pariksi.

Valmistus

Käyminen valikoiduilla hiivoilla kontrolloidussa lämpötilassa. Kypsytetty terästankeissa.

Tarina

Etiketin onnenapilan neljä lehteä toimivat ohjenuorana viininteossa kuin elämässäkin: 1. Intohimo, 2. Onnellisuus, 3. Uhraus ja 4. Puhtaus. VignaPura-viinien sisältö on merkityksellinen myös eettisesti, huomioimalla vaikutukset niin terveyteen, ympäristöön kuin luontoon; jopa etiketti on tehty 100% kierrätetyistä materiaaleista. Cinque Segni (suomeksi: viisi merkkiä) on tunnettu uniikeista ja ainutlaatuisista täysin Italiassa valmistetuista viinipulloista keraamisilla etiketeillä. Cinque Segni syntyi vuonna 2008 viiden ystävän intohimosta ja ideasta tuoda uutta loistoa viinitraditioon yhdistämällä kaksi arvostettua asiaa, joista Italia on kuuluisa: Viini ja taide. Kauniit keraamiset etiketit ovat saaneet inspiraation yrityksen kotiseudun keraamisesta taiteesta. Campagnian rannikkokaupunkien, kauniin Amalfin rannikon keraamiikasta kuuluisat kylät kuten Vietri Sul Mare pursuaa keramiikkapajoja, jotka jatkavat alueen tuhansien vuosien keramiikkaperinteitä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

13,5 %

Alkon tuotenumero

916895

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Cinque Segni

Suljenta

Synteettinen korkki

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Primitivo

Tuotenumero

1028989