Wakefield Merlot

Wakefield Merlot


Mehevä & Hilloinen

Label: NautaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: NoutopöytäLabel: Pataruoka

13,99 €

Löydä Alkosta

Arvostetun perhetilan täyteläisen pehmeä Merlot.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Väri on tummanpunainen purppuralla häivähdyksellä.

Tuoksu

Tuoksussa on mustia kirsikoita, kypsää mansikkaa ja mokan ja sikarilaatikon aromeja.

Maku

Maku on täyteläinen ja syleilevä. Siitä on tunnistettavissa luumun, kirsikan ja punaisten marjojen makuja sekä mokkaista mausteisuutta. Suutuntuma on pehmeä ja samettinen, ja runsaat mutta pehmeät tanniinit vievät pitkään ja viipyilevään jälkimakuun.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Tummat liharuoat, riista- ja lammasruoat. Sopii erinomaisesti pataruoille ja esimerkiksi moussakalle tai lasagnelle. Myös kovat juustot hillotilkan kera.

Tarina

Wakefieldin viinitalo tulee Etelä-Australian Clare Valleystä, ja eteläisellä pallonpuoliskolla tuottaja tunnetaan nimellä Taylor’s Wines perustajan sukunimen mukaan. Wakefield on australialaisittain harvinainen perheyritys, jota johtaa nyt kolmas sukupolvi. Se kuuluu AFFW-viiniyhteisöön, jonka muodostaa 12 hyvin arvostettua perhetuottajaa ympäri Australiaa. Wakefield seuraa tarkkaa ympäristöohjelmaa ja on mm. ISO14001 -sertifioitu. Wakefieldin viinintuotannon perusperiaatteisiin kuuluu jatkuva viininkasvatuksen kehittäminen, jotta rypäleet olisivat mahdollisimman laadukkaita, kasvatettuina parhaassa mahdollisessa ympäristössä. Kaikista viinintuotannon periaatteista tärkein on kunniottaa ja varjella rypälettä.

Tuoteryhmä

Punaviinit

Täyteläisyys

Täyteläinen

Alkoholipitoisuus

14,5 %

Alkon tuotenumero

402167

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Taylor's Winery

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Australia - South Australia - Clare Valley

Rypäleet

Merlot

Tuotenumero

1028731