Fresita 5,5 % päivittäistavarakaupoista

Yli kymmenen vuotta suomalaisia kuohuviinin ystäviä hurmannut, aidoista chileläisistä mansikoista tehty Fresita on tuonut päivittäistavarakauppoihin miedon 5,5 %:n version. Viini on saatavilla kattavasti useimmissa ruokakaupoissa<br>

Fresita 5,5 % uutuus nyt päivittäistavarakaupoista

Fresita on yksi Suomen tunnetuimmista kuohuviineistä. Alkuperäisen Fresitan tapaan miedomman uutuustuotteen kulmakiviä ovat laadukas kuohuviinipohja ja aidot, käsin poimitut mansikat.

Sokeria Fresita 5,5 % sisältää jopa 30 % vähemmän kuin alkuperäinen Fresita. Tämä hieman alkuperäistä miedompi tuote on hyvin luonteva uutuus Fresita-tuoteperheeseen ja vastaa Suomen markkinoiden trendeihin.

Suomalaiset kuluttajat suosivat alkoholijuomissa yhä useammin matalaa alkoholiprosenttia ja miedoissa juomissa vähäisempi sokerin määrä on kuluttajien toivomus. Runsaan mansikkainen makuprofiili sen sijaan on ennallaan. 

75 cl pullokoon rinnalla on myös kätevä 20 cl piccolopullo. Ja kuten muutkin Fresita-kuohuviinit, juoma kannattaa aitojen marjojen vuoksi viilentää erittäin kylmäksi. Pulloa kannattaa myös hellävaraisesti kääntää ennen tarjoilua jotta sen sisältämä aito marjasose sekoittuu tasaisesti.