Chill Out

Ruokaohjelmista ja -lehdistä tuttu kokki Linnea Vihonen rakastaa retkeilyä ja ruoan laittamista luonnossa. Tutustu Linnean astetta parempiin trangialla valmistettuihin retkiruokiin, jotka on suunniteltu Chill Out -sarjan viineille. Nauti ruoanlaitosta ja ruokailusta luonnon keskellä!

  • Kimchi Hot Dog Deluxe

    Kimchi-hodareiden tulisuutta tasapainottaa pirteän puolikuiva Chill Out Catarrato Zibibbo -uutuusvalkoviini Italiasta. Tutustu kokki Linnea Vihosen resepteihin!
  • Järvikalatacot ja Pico de Gallo

    Tacot täytetään itse tehdyllä Pico de Gallo -salsalla ja kotimaisella kalalla. Nautitaan järvimaisemassa raikkaan Chill Out Riesling -viinin kanssa.
  • Mausteista tuoremakkaraa, sitruuna-kesäkaalia ja sahramia

    Valmista retkellä trangialla tai kotona grillissä tuoremakkaroiden kaveriksi kaalisalaattia ja sahrami-aiolia. Nauti mausteisen täyteläisen Chill Out Cabernet Sauvignon -punaviinin kanssa.
  • Metsäretken sienirisotto

    Kokki Linnea Vihonen rakastaa ruoanlaittoa metsäretkellä tai kalliolla järven rannalla. Testaa miten sienirisotto syntyy trangialla!
  • Maapähkinävoi–ponzu tofua, rapeaa salaattia, chiliä ja suolapähkinää

    Sormisyötävän tofuannoksen maustaa helppo maapähkinävoi-ponzukastike. Nauti makean suolainen annos Chill Out roseeviinin kanssa.