Vegan
Blossa Glögg Rosé

Blossa Glögg Rosé


Label: NautiskelujuomaLabel: SeurustelujuomaLabel: PikkusuolaisetLabel: Aperitiivi

10,48 €

Löydä Alkosta

Glögikauden moderni ja raikas juomahitti on Blossa Glögg Rosé! Sen mausta ja aromeista löytyvät Blossalle tyypilliset glögimausteet neilikka, kardemumma ja inkivääri, jotka yhdistyvät roseeviinin mansikan ja karpalon vivahteisiin. Klassiseen Blossaan verrattuna Blossa Glögg Rosé on maultaan myös hieman kuivempi.

Ruoka ja kuvaus

Väri

tiilenpunainen

Maku

Makea, keskihapokas, mansikkainen, mausteinen

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Parhaimmillaan nautittuna kylmänä jäiden kera, mutta maistuu myös sellaisenaan tai kuumennettuna.

Valmistus

Juoman pohjana on roseeviini, joka on maustettu Blossan omalla, perinteisellä mausteseoksella. Blosa Glögg Rosén maustamiseen on käytetty lisäksi mansikka- ja karpalouutetta.

Tarina

Blossa valmistetaan yli sata vuotta vanhalla reseptillä, joka on peräisin viinikauppias J.D. Grönstedtiltä Tukholman vanhasta kaupungista. Kaikki Blossa-tuoteperheen glögit pohjautuvat samaan perusreseptiin. Blossan maku syntyy ainutlaatuisesta mausteseoksesta, jossa on muun muassa kardemummaa, inkivääriä ja neilikkaa.

Tuoteryhmä

Glögit

Alkoholipitoisuus

10 %

Alkon tuotenumero

956656

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Blossa

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Sokeripitoisuus

120 g/litra

Makeus

Makea (sweet /doux)

Tuotenumero

1028355TRENDIKÄS ALKUMALJA

Vaaleanpunaisten juomien trendi on rantautunut myös glögi-maailmaan. Roseeviinipohjainen Blossa Rose Glögg kannattaa ehdottomasti tarjoilla jäillä. Raikkaan mansikkainen glögi on omiaan aperitiivina tai illan istujaisissa.

- Kotivinkki 9.11.2022


”Ihana!” ”Miellyttävän kevyt ja raikas maku” ovat ensimmäiset kommentit raatilaisten suusta. Kaunis haalean vaaleanpunainen väri ja makeahko tuoksu eivät muistuta perinteistä glögiä. Blossan roseeglögi sisältää maltillisemmin alkoholia kuin vuosikertaglögi, jolloin maut pääsevät paremmin esille. Aavistus mansikkaa maussa on hyvä lisä, vaikka sitä ei sellaisenaan välttämättä huomaa. Tasapainoisen mausteinen glögi voidaan valmistajan mukaan nauttia myös kylmänä. ”Ehdottomasti tämän joulun suosikki!”

- Soppa365

Katso ohjeita