Panosta vappuun - katso kuohuviinivinkit

Vappuna aloitetaan kesän juhlakausi - tietenkin kuplivaa lasissa! Katso kolme vinkkiä vapun kiinnostavimmista laadukkaista juhlajuomista.

vapun-kuohuviinit

Valitse suosikkisi näistä klassisella kuohuviinin valmistusmenelmällä valmistetuista laadukkaista kuohuviineistä ja tarkista Alkon sivuilta saatavuus lähi-Alkostasi.

True Colours Cava Brut

Suosittu sateenkaaricava hehkuu serpentiinin väreissä ja on vapun ehdoton ykkösjuoma!

Värikkään ulkoasunsa takana True Colours on tyylipuhdas, runsasarominen espanjalainen cava, jonka erittäin kuiva maku on runsaan hedelmäinen ja miellyttävän paahteinen. Rakkautta, iloa ja tasa-arvoa sopii juhlistaa erityisesti vappuna!

Anna de Codorníu Brut Organic

Elegantti espanjalainen Anna-luomucava on helposti nautittava, ihanan kukkainen ja erittäin kuiva maultaan, mutta ei kuitenkaan ihan rutikuiva, vaan hedelmäisen pirteä.

Anna on varma valinta maljajuomaksi, mutta se sopii hyvin myös kalaruokien, salaattien ja tapasten kanssa.

Pongrácz Rosé Brut

Tämä erittäin kuiva, ryhdikäs, hennon paahteinen, marjaisa ja sitruksinen rosékuohuviini ihastuttaa eleganteilla aromeillaan. Nauti tyylikkäänä maljajuomana tai kala- ja äyriäisruokien kanssa.

Pongrácz Rosé on saanut Viinilehdeltä neljä tähteä = laadultaan erinomainen

Vinkki! Kuohuviinin kuplien säilymiseen vaikuttaa eniten valmistusmenetelmä. Kaikki suositusviinit on valmistettu klassisella kuohuviinin valmistusmenelmällä, jolloin kuplat säilyvät lasissa pisimpään.