S.Pellegrino Essenza – uudet maustetut kivennäisvedet Italiasta 

Maustetut premium-kivennäisvedet S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita, sokereita tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita.

pellegrino essenza

Italialainen premium-vesien klassikko S.Pellegrino kivennäisvesi ilahduttaa suomalaisia kuluttajia uudella maustettujen kivennäisvesien tuoteperheellä nimeltä S.Pellegrino Essenza. Arjen pienet nautinnot tekevät elämästä nautinnollisempaa, ja siksi syntyi maustettu kivennäisvesi S.Pellegrino Essenza – raikas tapa lisätä makua päivittäisiin ruokailuhetkiin. 

Luonnollinen makuvesi ilman lisättyä sokeria tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita

S.Pellegrino Essenza -maustetut kivennäisvedet on valmistettu S.Pellegrinon luontaisesta hiilihapotetusta kivennäisvedestä sekoitettuna luonnollisiin hedelmä- ja marjamakuihin. S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita, sokereita tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita. Niihin ei ole myöskään lisätty väriaineita, vaan ne ovat luontaisesti värittömiä.

Löydät S.Pellegrino Essenza -maustetut kivennäisvedet K-ryhmän ruokakaupoista ja Prismoista kautta maan

S.Pellegrino Essenza -makuvedet ovat raikkaita janojuomia, jotka sopivat erinomaisesti myös ruokajuomaksi esimerkiksi lounaalle.

Saatavilla on kaksi eri makua: sitruunasta ja sitruunan kuoresta valmistettu S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest sekä veriappelsiinista ja mustasta vadelmasta valmistettu S.Pellegrino Blood Orange & Black Raspberry.

Raikas sitruunainen Lemon & Lemon Zest -maustettu kivennäisvesi on omiaan kevyiden ruokien kanssa kuten kalan, kanan ja erilaisten salaattien kanssa. Se on mitä mainioin ateriajuoma myös tuoreiden vihannesten ja hedelmien kanssa. 

Blood Orange & Black Raspberry -maustettu kivennäisvesi eli veriappelsiini & musta vadelma sen sijaan sopii ateriajuomaksi runsaampien ruokien kuten punaisen lihan, pastan ja pitsan kanssa. 

Tiesitkö, että musta vadelma on pohjoisamerikkalainen vadelmalajike!

29.06.2023