S.Pellegrino Essenza – uudet maustetut kivennäisvedet Italiasta 

Maustetut premium-kivennäisvedet S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita, sokereita tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita.

pellegrino essenza

Italialainen premium-vesien klassikko S.Pellegrino ilahduttaa suomalaisia kuluttajia uudella maustettujen kivennäisvesien tuoteperheellä nimeltä S.Pellegrino Essenza. Arjen pienet nautinnot tekevät elämästä nautinnollisempaa, ja siksi syntyi S.Pellegrino Essenza – raikas tapa lisätä makua päivittäisiin ruokailuhetkiin. 

S.Pellegrino Essenza -tuotteet on valmistettu S.Pellegrinon luontaisesta hiilihapotetusta kivennäisvedestä sekoitettuna luonnollisiin hedelmä- ja marjamakuihin. S.Pellegrino Essenzat on valmistettu vain luonnollisista ainesosista, eivätkä ne sisällä lainkaan kaloreita, sokereita tai keinotekoisia maku- tai makeutusaineita. Niihin ei ole myöskään lisätty väriaineita, vaan ne ovat luontaisesti värittömiä.

Löydät tyylikkäät S.Pellegrino Essenza uutuudet kesän ajan yksinoikeudella K-ryhmän ruokakaupoista

Saatavilla on kaksi eri makua: sitruunasta ja sitruunan kuoresta valmistettu S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest sekä veriappelsiinista ja mustasta vadelmasta valmistettu S.Pellegrino Blood Orange & Black Raspberry.

UUTUUS

S.Pellegrino Essenza Lemon & Lemon Zest 33 cl

Raikas sitruunainen Lemon & Lemon Zest on omiaan kevyiden ruokien kanssa kuten kalan, kanan ja erilaisten salaattien kanssa. Se on mitä mainioin ateriajuoma myös tuoreiden vihannesten ja hedelmien kanssa. 

Löydät S.Pellegrino Essenzat näppärissä 33 cl tölkeissä K-Citymarketeista ja K-Supermarketeista kautta maan. Myös osasta K-kauppoja.

Blood Orange & Black Raspberry eli veriappelsiini & musta vadelma sen sijaan sopii ateriajuomaksi runsaampien ruokien kuten punaisen lihan, pastan ja pitsan kanssa. 

Tiesitkö, että musta vadelma on pohjoisamerikkalainen vadelmalajike!

27.04.2023