Parsa-burratapiirakka
Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!
Katso resepti »Parsaa hollandaisekastikkeella on ehkäpä se perinteisin parsaohje. Tutustu neljään parsaruokaan viinisuosituksineen!
Raikas Leyda Garuma Sauvignon Blanc on täydellinen makupari tämän ihanan parsapiirakan kanssa!
Katso resepti »"Olen tehnyt hollandaisekastikkeen joskus 'oikealla' tavalla ja kokeiltuani tätä reseptiä en enää koskaan aio käyttää aikaani sen oikean version tekemiseen" Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan helppo hollandaisekastikkeen ohje.
Katso resepti »Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso resepti »Hennonmakuinen parsa kaipaa vierelleen kepeän viinin kuten hapokkaan Sauvignon Blancin tai laadukkaan kuohuviinin.
Katso resepti »