Valkoista parsaa uppomunalla & hollandaisekastiketta
Ihastu keittiömestari Ina Niinikedon keväiseen ruokaohjeeseen ja nauti ranskalaisen Laroche Réserve & Organic Chardonnay L -luomuvalkoviinin kanssa.
Katso resepti »Parsaa hollandaisekastikkeella on ehkäpä se perinteisin parsaohje. Tutustu neljään parsaruokaan viinisuosituksineen!
Ihastu keittiömestari Ina Niinikedon keväiseen ruokaohjeeseen ja nauti ranskalaisen Laroche Réserve & Organic Chardonnay L -luomuvalkoviinin kanssa.
Katso resepti »"Olen tehnyt hollandaisekastikkeen joskus 'oikealla' tavalla ja kokeiltuani tätä reseptiä en enää koskaan aio käyttää aikaani sen oikean version tekemiseen" Katso radio- ja tv-juontaja Anni Hautalan helppo hollandaisekastikkeen ohje.
Katso resepti »Tarjoa kupillinen parsavaahtoa alku- tai väliruokana ja nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuvan kera.
Katso resepti »Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!
Katso resepti »