4 x parsaa

Parsaa hollandaisekastikkeella on ehkäpä se perinteisin parsaohje. Tutustu neljään parsaruokaan viinisuosituksineen!

Kylmäsavulohi-parsapiirakkaKylmäsavulohi-parsapiirakka

Ruokavaikuttaja Mari Moilasen pohjaton piirakka on monipuolinen tarjottava, jota Laroche Chardonnay L -valkoviinin napakka hedelmäisyys tukee.

Katso resepti
Parsa-vuohenjuustosalaatti Anni PaakkunainenVuohenjuusto-parsasalaatti

Ranskalaisen Gassier Provence -luomuroseeviinin kanssa nautitaan hienostunutta vuohenjuusto-parsasalaatti, joka hurmaa jokaisella elementillään. Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ohje!

Katso resepti
Parsavaahdon ohje + viinisuositusParsavaahto

Tarjoa kupillinen parsavaahtoa alku- tai väliruokana ja nauti hapokkaan valkoviinin tai kuohuvan kera.

Katso resepti
Valkoista parsaa uppomunalla & hollandaisekastiketta LarocheValkoista parsaa uppomunalla & hollandaisekastiketta

Ihastu keittiömestari Ina Niinikedon keväiseen ruokaohjeeseen ja nauti ranskalaisen Laroche-valkoviinin kanssa.

Katso resepti