LuomuVeganPaikallinen Ekosertifiointi
Tutto è Possibile LESS is MORE Organic Frizzante

Tutto è Possibile LESS is MORE Organic Frizzante


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: Kana ja KalkkunaLabel: Salaatit KasvisruokaLabel: Aperitiivi

11,99 €

Löydä Alkosta

Alkon valikoiman ensimmäinen pirskahteleva viini särkymättömässä ja kevyessä muovipullossa. Italian Rubiconesta tuleva viini on luomu, vegaaneille soveltuva ja sillä on paikallinen ekosertifikaatti - siis todellinen vihreä valinta.

Ruoka ja kuvaus

Väri

Vaalean keltainen, hieman limettiin vivahtava.

Tuoksu

Tuoksu on raikas ja hersyvän hedelmäinen; päärynää, keltaista omenaa, kukkaisuutta ja vivahdus herukkaa.

Maku

Maku on pirteän raikas, kevyen pirskahteleva ja herkullisen hedelmäinen. Maussa on tuoretta päärynää ja omenaa, sitruunan kuoren aromaattisuutta ja häivähdys parfyymiä. Jälkimaku on leikittelevän hedelmäinen ja mutkaton.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Erinomainen aperitiivi ja ja loistava nautittavaksi sellaisenaan, esim. picnicillä. Sopii mainiosti myös vaalealle lihalle ja kalalla sekä salaattien ja kasvisruokien kanssa nautittavaksi.

Tarina

Tutto è possibile on italiaa ja tarkoittaa, että kaikki on mahdollista. Tämä viittaa tuottajan lupaukseen tehdä kaikki mahdollinen sen eteen, että tuotteen toimitusketju alusta loppuun on kestävän kehityksen periaatteiden mukainen. LESS is MORE - 'vähemmän on enemmän' - viittaa puolestaan tuotteen innovatiiviseen pakkaukseen: "LESS CO2 emission, MORE sustaibable". Lasista valmistettua kuohuviinipulloa (paino keskimäärin 720g) peräti 87,5% kevyempi muovipullo (90g) vähentää hiilidioksidipäästöjä merkittävästi jokaisessa tuotantoprosessin vaiheessa ja on näin huomattavasti lasipulloa kestävämpi valinta ympäristön kannalta. Tuote on myös kevyt kantaa mukana ja rikkoontumattomuutensa takia turvallinen valinta mukaan esim. picnicille. Tyhjä pullo kierrätetään muun muovijätteen mukana.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

11 %

Alkon tuotenumero

948654

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Terre Cevico

Suljenta

Luonnonkorkki

Alue

Italy - Emilia-Romagna - Emilia-Romagna

Sokeripitoisuus

10 g/litra

Rypäleet

Trebbiano

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1036157