Lammaskebab

Grillaa lammaskebabin seuraksi sitruunaa. Paahdettu sitruuna täydentää grillatun ruoan maut.
Lammaskebab + viinisuositus
Lammas Lammas Lammas
4 HLÖ
45-60 MIN
AINEKSET
500 g lammasjauhelihaa
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
puoli ruukkua korianteria
0,5 tl rikottuja korianterinsiemeniä
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
1 tl chilijauhetta
1 kananmuna puisia varrastikkuja
lisäksi grillattavaksi
bratwurstia
perunaa
sitruunaa
1 Laita ensin varrastikut likoamaan kylmään veteen noin puoleksi tunniksi.
2 Kuori ja hienonna sipulit mahdollisimman hienoksi silpuksi. Hienonna samalla myös kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki sipulit jauhelihaan.
3 Silppua korianterinlehdet ja lisää silppu sekä muut kuivat mausteet ja kananmuna jauhelihamassaan. Sekoita kebabmassa käsin tasaiseksi.
4 Muotoile massasta pötköjä vedessä liotettujen varrastikkujen ympärille.
5 Paista kebabit kypsiksi kuumalla grillipannulla puolitettujen perunoiden, bratwurstin ja sitruunan puolikkaan kanssa. Voit valmistaa kebabit myös kuumalla pannulla hellalla ja tarvittaessa viimeistellä kypsyyden uunissa.
1 Laita ensin varrastikut likoamaan kylmään veteen noin puoleksi tunniksi.
2 Kuori ja hienonna sipulit mahdollisimman hienoksi silpuksi. Hienonna samalla myös kuorittu valkosipulinkynsi. Sekoita kaikki sipulit jauhelihaan.
3 Silppua korianterinlehdet ja lisää silppu sekä muut kuivat mausteet ja kananmuna jauhelihamassaan. Sekoita kebabmassa käsin tasaiseksi.
4 Muotoile massasta pötköjä vedessä liotettujen varrastikkujen ympärille.
5 Paista kebabit kypsiksi kuumalla grillipannulla puolitettujen perunoiden, bratwurstin ja sitruunan puolikkaan kanssa. Voit valmistaa kebabit myös kuumalla pannulla hellalla ja tarvittaessa viimeistellä kypsyyden uunissa.
AINEKSET
500 g lammasjauhelihaa
2 salottisipulia
1 valkosipulinkynsi
puoli ruukkua korianteria
0,5 tl rikottuja korianterinsiemeniä
1 tl jeeraa eli juustokuminaa
1 tl chilijauhetta
1 kananmuna puisia varrastikkuja
lisäksi grillattavaksi
bratwurstia
perunaa
sitruunaa
Lisää muistilistaan