Frosé eli jäinen roseviinidrinkki

Raikkaan roseviinin voi nauttia vieläkin raikkaampana - jäädytetyn hileisenä froséena.
Frosé eli jäinen roseviinidrinkki
Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka Makea jälkiruoka
2 HLÖ
+ 60 MIN
8 %
Ainekset kahteen annokseen:
4 dl roseviiniä esim. Chill Out
1/2 dl sokeria tai oman makusi mukaan
yhden limen mehu
Sokeriliemi:
1 dl vettä
1 dl sokeria
Valmistusohjeet:
1 Kaada roseviini jääpalapusseihin tai jääpalarasiaan ja pakasta vähintään kaksi tuntia.
2 Laita jäätyneet roseviinikuutiot, sokeriliemi ja limenmehu tehosekoittimeen ja pyöräytä nopeasti niin että lopputulos on tasaisen hileinen.
3 Kaada kauniisiin laseihin ja tarjoa nopeasti.

Vinkki! Voit halutessasi lisätä tehosekoittimeen mukaan myös jäisiä mansikoita tai vadelmia.

Valmistusohjeet:
1 Kaada roseviini jääpalapusseihin tai jääpalarasiaan ja pakasta vähintään kaksi tuntia.
2 Laita jäätyneet roseviinikuutiot, sokeriliemi ja limenmehu tehosekoittimeen ja pyöräytä nopeasti niin että lopputulos on tasaisen hileinen.
3 Kaada kauniisiin laseihin ja tarjoa nopeasti.

Vinkki! Voit halutessasi lisätä tehosekoittimeen mukaan myös jäisiä mansikoita tai vadelmia.

Ainekset kahteen annokseen:
4 dl roseviiniä esim. Chill Out
1/2 dl sokeria tai oman makusi mukaan
yhden limen mehu
Sokeriliemi:
1 dl vettä
1 dl sokeria
Lisää muistilistaan