LuomuVegan
Chill Out Organic Riesling Germany

Chill Out Organic Riesling Germany


Pirteä & Hedelmäinen

Label: Vähärasvainen kalaLabel: NoutopöytäLabel: SeurustelujuomaLabel: Pikkusuolaiset

11,99 €

Löydä Alkosta

Laadukas vegaaninen luomu-Riesling ihastuttaa raikkaudellaan ja ryhdikkyydellään. Viinin uudistunut ulkoasu on saanut inspiraationsa viinin kotiseudulta Pfalzista, joka on kuuluisa upeasta viinitiestään. Weinstraße eli ’Viinitie’ on 85 km pitkä reitti Pfalzin viinitarhojen halki, missä mantelipuut kukkivat kauniisti keväällä.

Ruoka ja kuvaus

Tuoksu

Sitruksinen ja omenainen.

Maku

Kuiva ja raikas viini, jonka hedelmäisyydestä voi löytää persikkaa, limettiä ja vihreää omenaa. Viini on pirteän hapokas, siinä on hieman mineraalisuutta ja pitkä jälkimaku.

Ruoka- ja tarjoiluvinkit

Kasvisruoille, pastalle ja vaaleille kalaruoille sekä sellaisenaan nautittavaksi.

Tarina

Pfalz on kuuluisa upeasta viinitiestään. Weinstraße eli ’Viinitie’ on 85 km pitkä reitti Pfalzin viinitarhojen halki, missä mantelipuut kukkivat kauniisti keväällä. Tämä tie on ollut inspiraationa myös CHILL OUT Riesling Pfalz Organicin etiketin suunnittelussa. CHILL OUT® on life style -viinisarja, jonka tarkoitus on luoda uniikki ja rento lähestymistapa viinien maailmaan. Sarja sisältää viinejä useista eri maista kätevissä pakkauksissa.

Tuoteryhmä

Valkoviinit

Alkoholipitoisuus

11,5 %

Alkon tuotenumero

502357

Tilavuus

0,75 l

Tuotemerkki

Chill Out

Suljenta

Metallinen kierrekorkki

Alue

Germany - Pfalz - Pfalz

Rypäleet

Riesling

Makeus

Kuiva

Tuotenumero

1027877Viiniä sävyttää sitrusmainen hedelmähapokkuus, mikä nostaa veden kielelle. Kevyehkö kuiva valkoviini on kukkainen, muistuttaen limettiä ja vihreitä omenoita - kevyiden aterioiden seuraan.

- Viinistä Viiniin 2017 -opas

Katso ohjeita