Sitruuna-kermapasta

Anni Hautala: "Rakastan nopeita ja helppoja pastoja. Mitä vähemmän raaka-aineita, sen parempi tuntuu olevan." Katso radio- ja tv-juontaja Annin Hautalan helppo pastaohje Annin Ruokakirjasta.
Sitruuna-kermapasta + viinisuositus
Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka Salaatit kasvisruoka
15-30 MIN
1 (luomu)sitruuna
1 prk kermaa
suolaa
pastaa
parmesania
mustapippuria
1 Laita haluamasi (lue: se mitä sattuu olemaan) pasta kiehumaan. Muista runsas suola, keitinveden tulisi sanonnan mukaan olla suolaista kuin Välimeri.
2 Laita pieneen kasariin tai paistinpannuun lämpenemään yhden sitruunanmehu, ripaus pestyn sitruunan kuorta, ripaus suolaa ja kerma. Anna lämmetä ja jopa kiehahtaa.
3 Kun pasta on valmista, ota lusikalla pastan keitinvettä pari lusikallista sitruunakerman sekaan.
4 Siivilöi pasta, älä huuhtele, kaada pasta takaisin kattilaan ja sitruunakermakastike päälle. Lisää mustapippuria ja parmesaania.
Resepti: Anni Hautala
Resepti: Anni Hautala Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava) Tutustu kirjaan
1 Laita haluamasi (lue: se mitä sattuu olemaan) pasta kiehumaan. Muista runsas suola, keitinveden tulisi sanonnan mukaan olla suolaista kuin Välimeri.
2 Laita pieneen kasariin tai paistinpannuun lämpenemään yhden sitruunanmehu, ripaus pestyn sitruunan kuorta, ripaus suolaa ja kerma. Anna lämmetä ja jopa kiehahtaa.
3 Kun pasta on valmista, ota lusikalla pastan keitinvettä pari lusikallista sitruunakerman sekaan.
4 Siivilöi pasta, älä huuhtele, kaada pasta takaisin kattilaan ja sitruunakermakastike päälle. Lisää mustapippuria ja parmesaania.
Resepti: Anni Hautala
Resepti: Anni Hautala Annin Ruokakirjan monipuolinen reseptikokoelma sisältää niin perinteisiä kotiruokia, nopeita ja terveellisiä arkiruokia, Annin perheen kestosuosikkiannoksia kuin suussasulavia jälkiruokia ja kakkujakin. Mukana on myös viinisuosituksia ja ihania cocktaileja. (Otava) Tutustu kirjaan
1 (luomu)sitruuna
1 prk kermaa
suolaa
pastaa
parmesania
mustapippuria
Lisää muistilistaan