Yrttinen tomaatticarpaccio burratalla
Erivärisistä ja kokoisista tomaateista, burrata-juustosta ja nopeasta yrttikastikkeesta saat helposti kauniin italialaishenkisen annoksen. Viimeistele nautinto tietenkin Prosecco-kuohuviinillä!
Katso resepti »Aloita keskikesän vietto tarjoamalla vieraille hyvää kuohuviiniä ja herkullisia crostini-leipiä vuohenjuustokreemillä ja tuoreilla mansikoilla
0 h 20 min
noin 250 g vuohenjuustoa
2 rkl turkkilaista jogurttia
1 tl hunajaa
1 rkl oliiviöljyä
suolaa
1 patonki
oliiviöljyä
500 g tuoreita mansikoita
rosmariinia
Leikkaa vuohenjuuston valkoinen kuori eli uloin kerros pois. Sekoita sileäksi jogurtin, hunajan, öljyn ja suolan kanssa. Laita jääkaappiin odottamaan.
Leikkaa patonki viipaleiksi, sivele tai suihkuta hieman öljyä jokaiselle palalle.
Laita leivinpaperilla peitetylle pellille ja paahda uunissa 250°C:ssa, kunnes ne alkavat saada kaunista väriä. Anna jäähtyä kokonaan.
Laita nokare vuohenjuustokreemiä jokaiselle crostini-palalle, täydennä viipaloiduilla mansikoilla ja tuoreella rosmariinilla.
Erivärisistä ja kokoisista tomaateista, burrata-juustosta ja nopeasta yrttikastikkeesta saat helposti kauniin italialaishenkisen annoksen. Viimeistele nautinto tietenkin Prosecco-kuohuviinillä!
Katso resepti »Antipastilajitelma ruokavaikuttaja Annin Paakkunaisen tapaan sopii täydellisesti Le Contesse Prosecco -kuohuviinin kanssa isojen tai pienien juhlien alkuun.
Katso resepti »Trendikäs voileipäkakku tarjoillaan nyt annoskokoisina kaunokaisina. Vaihda sitruuna vadelmiin, ja tuo hapokkuus lohivoileipäkakkuun punaisilla marjoilla.
Katso resepti »Täydellinen kesäsalaatti, portugalilainen Vinho Verde -viini ja kesäilta! Katso ruokavaikuttaja Anni Paakkunaisen ihastuttava salaattiohje!
Katso resepti »