Crostinit vuohenjuustolla ja mansikoilla

Aloita keskikesän vietto tarjoamalla vieraille hyvää kuohuviiniä ja herkullisia crostini-leipiä vuohenjuustokreemillä ja tuoreilla mansikoilla

logo

0 h 20 min

AINEKSET

  • noin 250 g vuohenjuustoa

  • 2 rkl turkkilaista jogurttia

  • 1 tl hunajaa

  • 1 rkl oliiviöljyä

  • suolaa

  • 1 patonki

  • oliiviöljyä

  • 500 g tuoreita mansikoita

  • rosmariinia

VALMISTUSOHJEET

    1. Leikkaa vuohenjuuston valkoinen kuori eli uloin kerros pois. Sekoita sileäksi jogurtin, hunajan, öljyn ja suolan kanssa. Laita jääkaappiin odottamaan.

    2. Leikkaa patonki viipaleiksi, sivele tai suihkuta hieman öljyä jokaiselle palalle.

    3. Laita leivinpaperilla peitetylle pellille ja paahda uunissa 250°C:ssa, kunnes ne alkavat saada kaunista väriä. Anna jäähtyä kokonaan.

    4. Laita nokare vuohenjuustokreemiä jokaiselle crostini-palalle, täydennä viipaloiduilla mansikoilla ja tuoreella rosmariinilla.