Sanpellegrinofruitbeverages

SanPellegrinon virvoitusjuomissa yhdistyvät aito ja runsas hedelmäisyys ja raikkaat kuplat. Ei keinotekoisia makeutusaineita.

Uutuus Pompelmo - greippi

Aito greipin maku on peräisin täyshedelmämehusta (16%). Hiilihapotettu juoma sisältää sokeria 94 g/l eikä lainkaan keinotekoisia makeutusaineita.

SanPellegrinot ovat raikkaimmillaan erittäin hyvin viilennettyinä, noin 2-4 asteisina.

Rossa Aranciata - veriappelsiini

Aito intensiivinen mehukkaan veriappelsiinin maku on peräisin appelsiinitäysmehusta (20%). Juomassa on sokeria 88 g/litra.

Löydät Välimeren alla kypsyneistä hedelmistä valmistetut SanPellegrinot useista S- ja K-ryhmän ruokakaupoista (n. 2 € / 33 cl tölkki)

Limonata - sitruuna

Aito intensiivinen sitruunan maku on peräisin sitruunatäysmehusta (20%) ja siinä yhdistyvät sopivasti sitruunan makeus ja kirpeys.

Juomassa on sokeria 78 g/litra.

Aranciata - appelsiini

Mehukkaan appelsiinin maku on peräisin appelsiinitäysmehusta (16%).

Juomassa on sokeria 78 g/litra.

Italialaisissa SanPellegrino virvoitusjuomissa on korkea hedelmämehupitoisuus, raikkaat kuplat eikä niihin ole lisätty keinotekoisia makeutusaineita.

Virvoitusjuomien historia ulottuu vuoteen 1932, jolloin luontaisesti hapotetuista kivennäisvesistään tunnettu SanPellegrino lanseerasi ensimmäiset virvoitusjuomansa. Italiassa on perinteisesti nautittu appelsiinista, kivennäisvedestä ja ripauksesta sokeria valmistetuista raikkaan maukkaista juomasekoituksista, jonka pohjalta yritys valmisti ensimmäisen Aranciata-nimisen hiilihapotetun appelsiinin veden.