Jälkiruoka

Tutustu herkullisiin jälkiruokaresepteihin + juomasuosituksiin, sekä jälkiruokadrinkkien ohjeisiin.

  • Cavasorbetti

    Raikas ja helppo sorbetdrinkki syntyy Anna de Codorniu -luomucavasta. Nauti drinkkinä tai jälkiruoan sijaan.
  • Amarula Cream -jäätelöt

    Aikuisten jäätelössä maistuu aavistus eteläafrikkalaisen marula-puun hedelmistä valmistettua Amarula-kermalikööriä. Jäätelötikut kuorrutetaan suklaalla, pähkinöillä ja kuivatuilla marjoilla.
  • Amarula-vohvelit

    Mausta gluteenittomat vohvelit pehmeällä Amarula-kermaliköörillä ja nauti tuoreiden marjojen kanssa.
  • Amarula-pääsiäistöhnä-jälkiruoka

    Ihastu pääsiäisen jälkiruokaan, jonka valmistuksessa on käytetty herkullista Amarula-kermalikööriä.
  • Amarula-mokkapalat

    Tuunaa herkullisella Amarula-kermaliköörillä gluteenittomat mokkapalaleivokset.
  • Amarula Vanilla Spice -kahvikakku

    Gluteeniton kuivakakku kuorrutetaan Amarula Vanilla Spice -liköörillä. Herkuttele itse tai anna lahjaksi!
  • Karamellipannacotta

    Valmista vegaaniseen mantelimaito-pannacottaan herkullinen kookoskinuski, joka tuo paahteisen karamellin maun ja tekee jälkiruoasta näyttävän.
  • Amarulalla maustettu chia-suklaavanukas

    Amarula Marula Fruit Cream -liköörillä maustettu suklainen chia-vanukas hurmaa niin brunssi- kuin päivällisvieraatkin. Vanukas on helppo valmistaa ja korkeasta lasista tarjoiltuna annos on juhlavan näköinen!
  • Pistaasipiparit

    Kokeile perinteisen piparkakku+sinihomejuusto yhdistelmän tilalle ruokatoimittaja Mari Moilasen vinkkiä. Pistaasipiparin sopivat erityisesti punaviinipohjaisen Blossa-glögin kanssa.
  • Amarula Ice Dream

    Kylmä ja kuohkea jälkiruokajuoma on herkullisen helppoa valmistaa ja nauttia.
  • Delizie di Limone - sitruunatorttu

    Italialainen sitruunatorttu nautitaan tietenkin italialaisen matala-alkoholisen ja makean pirskahtelevan Moscato d'Asti -viinin kanssa.
  • Fresita jäädyke

    Ihanan mansikkainen Fresita-kuohuviini sopii hyvin myös helppojen mansikkajäädykkeiden valmistamiseen.
  • Paahdetut vaahtokarkit ja suklaakastike

    Vaahtokarkit, mansikat ja suklaakastike ovat kuin tehtyjä Fresita-kuohuviinille.
  • Puolukka-Blossa-brownie

    Glögi sopii hyvin myös leivonnaisiin. Kokeile Blossan glögimestari Åsa Orsvärnin suosikkireseptiä!
  • Runebergin torttu

    Aki Wahlmanin valmistusvinkki: ”Leivosten valelu makealla viinillä voittaa jopa klassisen punssin.”
  • Kuohuviini-marjahyytelöt

    Valmista Ballet-kuohuviinistä ja tuoreista marjoista helpot ja herkulliset jälkiruoat.
  • Mansikka-mascarponekakku

    Herkullinen mansikka-mascarponekakku kostutetaan Fresita-kuohuviinillä.